BICIKLISTA, PISAC, HUMANISTA
I JOŠ SVAŠTA PO NEŠTO
 
Život je postojao i pre nas, postojaće i jači je od nas. Stvar je samo u tome šta ćemo uspeti da ugrabimo, da vidimo... Svako radi ono što voli, prvo iz zadovoljstva. Kasnije od toga oboli, samo što se neke bolesti leče, neke ne. Moja bolest je vožnja bicikla. Ona mi omogućava da pobegnem od svakodnevnih problema što ih stvara život. Svako putovanje na nekoliko dana bežanje je od problema, ali na žalost oni me i dalje čekaju.
 
Зато што пре свега желим рећи да живот има свој почетак и крај, и да ћу, док до краја свог живота не дођем, на свет гледати и даље веселим очима, упркос томе што живим у невеселом окружењу које често жели да ми затвори очи. Борим се са тиме. Кад дођем до свог краја издаће ме снага. Моји погледи биће тада жалосни. Очи ћу затварати, не пред светом, затвараћу их пред собом и мислити на све што сам прошао, а хвала Богу има тога много, и много тога ће још бити, надам се.
 
U vreme detinjstva, kao svako dete i ja sam imao svoje idole. To su bili sportisti koje i danas poštujem, jer na pravi način reprezentuju našu domovinu. Do duše, naša domovina se znatno smanjila zbog onih koji je nikada u svetu neće predstavljati poput sportista. Zbog naših sportista sam srećan i radostan, jer osvajanjem medalja ne raduju samo mene već i naš narod. U teškim trenucima u kojima se nalazio narod u Srbiji sportisti su unosili radost i ponos u svaki dom.
 
DOBRODOŠLI
 
Rođen sam 25.02.1963. godine u Pločici, Opština Kovin. Zaposlen sam u Kovinu.
Završio sam srednju elektrotehničku školu i stonotenisku trenersku školu. U Pančevu trenerim decu stoni tenis. Kao aktivni igrač nastupao sam za stonoteniske klubove iz Kovina, Smedereva, Zagreba i Pančeva. Biciklizmom se bavim rekreativno od najranije mladosti.
IZDVAJAMO IZ GALERIJE
 
NOVOSTI
 
Biciklom do Hilandara
Postavljeno: 17.01.2014.
 
Biciklom krenuli u Italiju
Postavljeno: 17.01.2014.
     
VIŠE INFORMACIJA
POGLEDAJTE GALERIJU
POGLEDAJTE OSTALE NOVOSTI
 
 
 
Dušan Milojkov
Matije Gubca 10
26000 Pančevo
T. +381 (0)63 192 8368
E. dusan.milojkov@gmail.com
 
2002. Hodočašće biciklom kroz istoriju
2003. Od južnog Banata do severne Švedske
2004. Biciklom na XXVIII Olimpijadu
2005. Bicikolom stazama Velike seobe Srba
2006. Biciklima na XVIII PS. u fudbalu
 
Biciklom do Hilandara
Biciklom krenuli u Italiju